MBSR-ERVARINGEN: WAT GING ER PRETTIG, ONPRETTIG EN WAT WAS ER NEUTRAAL?

Je leest hierboven ervaringen van deelnemers. Je krijgt daarmee een indruk van wat je, juist wel of juist niet, kan ervaren als je aan een (online) training deelneemt. 

De allereerste MBSR-trainingen van Fully Mind gingen maart 2020 van start, met een groep van 10 en een van 7 deelnemers. Dat was al spannend, maar na sessie 2 zaten we ineens midden in de corona-rollercoaster. Stoppen of doorgaan? Zou het online kunnen? Met een open, frisse blik gaan we nieuwsgierig dat avontuur aan! Het is even anders, maar we vinden snel onze draai. Ook de digitale stiltedag - die wel heel toepasselijk op Stille Zaterdag valt - gaat door. Er zijn zelfs nieuwe gezichten! De training is, zonder oponthoud, eind april 2020 volledig afgerond. 

De eerste individuele trainingen zijn in najaar 2020 gestart. De training blijkt voor zowel ervaren als onervaren beoefenaars behulpzaam te kunnen zijn. 


Alle reacties over eigen ervaringen zijn welkom!

ERVARING GAST ONLINE STILTEDAG

Ik heb deelgenomen aan de stiltedag op Stille Zaterdag (2020) en heb het als heel fijn ervaren.
Jolanda, ik vond je stijl van begeleiden heel prettig, warm en rustig. En, waar ik ook altijd gevoelig voor ben: mooie voorbeelden en teksten/ verhalen uitgekozen!
Ook vond ik de sfeer in de groep laagdrempelig en fijn.
Ondanks dat ik een “vreemde” was voelde ik me veilig en welkom.

Ik vond de dag goed opgezet qua afwisseling in oefeningen, en daardoor was het prima haalbaar om de hele dag deel te nemen.

Ik mediteer al jaren, merkte weer dat het toch echt veel toevoegt om het in een groep te doen, en dat het ook goed samen kan gaan als je een iets andere achtergrond hebt. Dat is juist het mooie ervan.
En ik vond het online ook goed te doen; het maakte de ervaring anders, maar niet minder!

Kortom: ik heb een hele goede dag gehad. Nogmaals bedankt!! 😊

Warme groet,
Cristel