Meer Mindfulness

een korte opfris- of verdiepingstraining
in Delft of op locatie

 

Zijn je goede voornemens na de 8-weekse MBSR-training (of een ander MBP) misschien wat gestrand of wil je graag verdiepend aan de slag met een eigen plan van aanpak om mindfulness (meer) plek in je leven te geven? Dan is deze training iets voor jou!

Heb je geen half uur of drie kwartier per dag beschikbaar, maar wil je wel graag profiteren van het effect van regelmatig mediteren? Vind je het prettig om mindfulness vaker toe te passen in je werkdagen, of zijn er specifieke situaties waar je stress wilt verminderen? Of ben je toe aan meer manieren en nieuwe meditaties om mindfulness  te beoefenen?

De vervolgtraining ‘Meer Mindfulness‘ is met name bedoeld voor mensen die bekend zijn met de MBSR-training of meditatie. Het is een training van drie bijeenkomsten om de eigen beoefening (weer) op te pakken of te verdiepen. De training is ontwikkeld door Sabina Huurneman en wordt ook regelmatig door Fully Mind in Delft gegeven. 

‘Meer Mindfulness’ is een training van drie avonden met nieuwe oefeningen, ondersteund met verschillende nieuwe (korte en langere) audiobestanden en een cursusboek.
De bijeenkomsten zijn om de andere week, dus in week 1 - 3 - 5. Hierdoor heb je ruimer de tijd om van jezelf te leren en word je tegelijkertijd ondersteund door de groep. 

De kosten voor drie avonden, audiomateriaal en cursusboek bedragen € 140,-.

De training wordt in overleg gegeven en gaat door bij minimaal vier deelnemers.


Gebruik voor vragen of aanmelden onderstaand formulier.  

Meld je alvast aan voor de wachtlijst. De volgende training start bij vier aanmeldingen.